Oldal kiválasztása

Szolgáltatásaink

Szabadidős tevékenységek a Zselic szívében

Vadászat

A Kelet-Zselic vadászterület nemzetközileg ismert és elismert szarvas és vaddisznó állománnyal rendelkezik.

A SEFAG Zrt. hivatásos vadászai segítenek az érdeklődőknek, hogy egy felejthetetlen élményben legyen részük. További információkért kérjük kattintson az alábbi gombra

Horgászat

Vörösalma-horgásztó

Vadászházunk közvetlen közelében elterülő 1.5 hektáros tó remek lehetőséget kínál a horgászat szerelmeseinek rendkívüli ponty, harcsa, keszeg és kárász állományával.

Feeder (fenekező), úszós illetve ragadozó halas készségekkel egyaránt horgászható.

Felnőtt jegy:  3.000.- Ft / fő / nap (További információ a horgászrend gombra kattintva)

A tóban található halfajták: ponty, kárász, keszeg, harcsa

Horgászathoz állami jegy szükséges!

Kerékpártúra

Kerékpárbérlés

 

A Vörösalma Vadászházat körülölelő zselici erdő önmagában is minden idelátogatót elvarázsol. Ezt az élményt fokozza kerékpárbérlési szolgáltatásunk mely ötvözi a tökéletes kikapcsolódást az aktív pihenéssel és felejthetetlen élményt nyújt az idelátogatóknak.

Kerékpárbérlés díja:

2.500.- Ft / fő / 3 óra
4.000.- Ft / fő / nap

 

 

bogracs_vorosalma

Bogrács

Bográcsozás, grillezés 

A Vadászház területén lehetőség van bográcsozásra amelyhez állványt és tüzifát biztosítunk illetve faszénnel való grillezésre egyaránt.

Ár: 3.900.-Ft / fő

 

 

Bogrács

Bográcsozás, grillezés

 

A Vadászház területén lehetőség van bográcsozásra amelyhez állványt és tüzifát biztosítunk illetve faszénnel való grillezésre egyaránt.

Ár: 3.900.-Ft / fő

bogracs_vorosalma
piknik_kosar

Piknik

Piknik kosár 

Piknik kosár 2 személyre: 3.000.-Ft

FOTÓZÁS

Esküvői Kreatív fotózás a Vörösalma Vadászháznál

 

 

Szerelem első látásra… ilyen amikor meglátjuk a Kelet-Zselici vadászterület szívében, Kaposvártól délre található Vörösalma Vadászházat, a mellette található másfél hektáros tóval, sőt annak közepén egy kis szigettel. Tökéletes helyszín az álomesküvő kreatív fotózásához is! Talán nem annyira ismert kifejezés még az esküvői fotózás megrendelésekor sem a „kreatív fotózás”, pedig lényegében mindenki tudja, ismeri, használja, sőt ezt kéri.

Mit is jelent a kreatív fotózás és miért pont a Vörösalma Vadászháznál?

Amikor azt hallod, hogy légy szabad, csak élvezd a pillanatot, mert ez a fotókon is látszik majd… amikor nem kell más, csak egy szuper helyszín, „ütős háttér” és „kiegészítők”(mondjuk egy tó, egy vadászház, esetleg egy hintó, vagy egy oldtimer-csoda…) és már készülhet is az örök emlék.

Persze nem csak ettől lesz kreatív az elkészült fotó, hanem a jól megválasztott kreatív fotóstól is: aki igény szerint fókuszál akár „csak” a klasszikus beállított képekre, de ugyanakkor hagyja, hogy játszanak a térben a szereplők, hogy készüljön „spontán” fotó.

Olyan, amire sokszor mondjuk, na ez az…! Amikor nem mondja meg, hogy merre nézz, hova tedd a kezed, hanem hagyja, hogy mozogjatok, élvezzétek az esküvői érzést egymással. Ahhoz azonban, hogy egy kreatív fotó tényleg jól sikerüljön, érdemes időt szánni!

Mégis, mikorra tervezzük a kreatív fotózást? Nem könnyű kérdés, sok mindentől függ.

Az esküvő napján…Talán ez a legkevésbé macerás! Nem kell kétszer felöltözni, frizurát csináltatni, sminkelni. Ha az esküvő helyszínén lesz a kreatív fotózás, akkor kézenfekvő, hogy aznapra időzítsék amikor a helyszín is dekorálva van.

Ha az esküvői ruhát kölcsönzőből béreltük, akkor is majdnem biztos, hogy muszáj a NAGY napra időzíteni. Az előző nap viszont ezt általában a jól ismert babona miatt nem lehet, hiszen a vőlegény nem láthatja a menyasszonyi ruhát!

Ha mégsem az esküvő napján szeretnék a fotózást… persze annak is van bája és még sok más lehetőséget tartogat.

Amennyiben a párok Gálosfa meseszép környezetét, a Vörösalma Vadászházat választják fotóik hátteréhez, garantáltan páratlan élményben és fotózáson lesz részük.

A helyszín bérleti díja: 20.000 Ft/óra

Kollégáink várják az érdeklődők jelentkezését, akár esküvői helyszín, akár a teljes rendezvény szervezése és lebonyolítása kapcsán, vagy csak a kreatív fotózással kapcsolatos kérdéseik miatt, hogy az előkészületektől, a megvalósításig, mindenben a házasulandók segítségére lehessenek.

További informació: info@vorosalma.hu

bogracs_vorosalma